KERAMIEK WORKSHOP IN ROTTERDAM 

Kom ontdekken hoe leuk en rustgevend het werken met klei is! Op een fijne locatie aan de rand van het Bergse bos ((Rotterdam) geef ik workshops keramiek. Met de handvorm technieken pinchpot en platen klei kan je je eigen mok, schaal, bloempot of vaas maken. Ik kan je vertellen dat je ontbijt nog lekkerder is als je dit eet uit jouw gemaakte schaaltje. En koffie of thee slurpen uit jouw gemaakte mok is iedere dag een echt genietmoment 😁 Tot snel!

 

Wil je met een groep een workshop inplannen dan kan dat ook! Minimaal aantal deelnemers is 8 en maximaal 30 personen. Stuur mij via het contactformulier je aanvraag en ik reageer zsm!

 

Wil je op de hoogte worden gehouden zodra er nieuwe data beschikbaar zijn, stuur dan via het contactformulier een berichtje.

Reactie plaatsen

Reacties

Inge
11 dagen geleden

Leuke workshop gehad samen met een vriendin.
Heerlijk met onze handen in de klei en een paar weken later het resultaat thuis mogen ontvangen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Anouk
11 dagen geleden

Was echt te leuk!!

Betina Girardi
11 dagen geleden

Super leuk om dit te ervaren, ik heb een workshop samen met mijn vriend gedaan( dit was zijn kerstcadeau 😀). Onze zelfgemaakte potjes hebben een mooi plekje in onze huis gekregen. Linda doet het heel erg leuk, ze heeft humor, geduld en is ze helpt je waar nodig is. Psssttt: wees gewaarschuwd het is erg verslavend... wij hebben een nieuwe hobby erbij.😀😀😀

Edith
11 dagen geleden

De workshop was echt super leuk en leerzaam!

Rating: 5 sterren
1 stem